MTL Hyper volt plus massagepistol

  • 3 999 kr
  • 1 799 kr
Artikelnummer: 6988
Dela

Hypervolt är verkligen ett fantastiskt verktyg för massage som kan göra stor skillnad för din muskelåterhämtning och välbefinnande. Här är några av dess huvudegenskaper:

Kraftfulla massage 
Hypervolt erbjuder kraftfulla och effektiva massageprestanda, vilket gör det möjligt att nå djupt in i musklerna för att lösa upp spänningar och öka cirkulationen.

Variabel hastighet
Du kan enkelt justera massagehastigheten för att antingen öka djupet i massagen för att arbeta igenom djupa muskelvävnader eller använda lägre hastigheter för en mjukare yta massage.

Förbättrad cirkulation
Genom att använda Hypervolt kan du förbättra blodcirkulationen, vilket hjälper till att minska muskelstelhet och förbättra återhämtningen.

Ökad rörlighet
Massagen från Hypervolt kan hjälpa till att öka din rörlighet genom att lösa upp stela muskler och öka flexibiliteten.

Lindrar ömhet och stelhet
Efter intensiv träning eller aktivitet kan Hypervolt hjälpa till att lindra ömhet och stelhet i musklerna, vilket gör det lättare att återhämta sig och känna sig mer bekväm.

Lindrar muskelvärk och inflammation
Hypervolt kan också bidra till att minska muskelvärk och inflammation, vilket är särskilt användbart för personer som lider av kroniska smärttillstånd eller återkommande skador.

3 hastigheter
Med tre olika hastighetsinställningar kan du anpassa massagen efter dina behov och preferenser.

6 utbytbara munstycken
Hypervolt levereras med sex olika munstycken som gör det möjligt att rikta massagen till olika muskelgrupper och behandla olika typer av smärta eller spänning.

Praktisk förvaringsväska
En väska ingår för enkel förvaring och transport av Hypervolt och dess tillbehör.

Lång batteritid
Det förstklassiga och uppladdningsbara litiumbatteriet ger upp till 2,5 timmars användning på en enda laddning.

Används av proffsen
Hypervolt är populär bland professionella idrottslag som NHL och NBA för att hjälpa idrottare att förbättra prestanda och återhämtning.

Sammanfattningsvis är Hypervolt ett kraftfullt och mångsidigt verktyg för massage som kan hjälpa dig att må bättre, återhämta dig snabbare och prestera på din bästa nivå.