KÖPVILLKOR

Sport Ewa följer konsumentköplagen och distanshandelslagen.

För att handla hos Sport Ewa måste du ha fyllt 18 år. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som uppgivit felaktiga personuppgifter.

Fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för skrivfel, leverantörers prishöjningar och lagerhållning, samt slutförsäljning.

Samtliga priser är inklusive moms.

Är det något du undrar över gällande våra villkor når du oss enklast på info@sportewa.se.

 

Betalningsalternativ samt villkor

1. Betalning mot faktura på 14 dagar via Payson

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar, addministrationsavgift 20 kr tillkommer.

För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället.

Vid försenad betalning skickar Payson en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer.

Payson debiterar även dröjsmålsränta med 2% per månad från fakturans förfallodag.

Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer.

Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Det finns även möjlighet att delbetala sin faktura. Information om detta finns på fakturan.

 

2. Direktbetalning via Payson

Med Payson kan du tryggt och enkelt betala genom din internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.) Administrationsavgift 29 kr tillkommer.

 

3. Kortbetalning via Payson

Med Payson kan du betala med ditt kredit- eller betalkort. (Marstercard/VISA.) Administrationsavgift 29 kr tillkommer.

 

Frakt

En kostnad för frakt tillkommer med f.n. 49 kr per order.

Dina varor skickas till ett utlämningsställe nära dig.

Vi använder oss av DHL, PostNord, Bussgods och TNT efter behov.

Glöm inte att uppge ditt mobilnummer för att kunna ta emot SMS-avisering.

OBS! Intermediate- och Senior-klubbor skickas med Bussgods på grund av att dess mått överstiger 150 cm.

 

Leveranstid

Varor som finns i lager har vanligtvis en leveranstid på 3-5 arbetsdagar. I de fall en vara måste beställas från leverantör kan leveranstiden vara upp till två veckor.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan. Om så är fallet meddelas du om det.

 

Ångerrätt

Enligt Distansavtalslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Vid utnyttjande av ångerrätt betalar kunden för frakten. Varan måste också vara i väsentligt oförändrat skick.

Vänligen kontakta oss innan du skickar tillbaks din vara. Skicka inte tillbaks något mot efterkrav/postförskott. Det kommer inte att lösas ut.

 

Reklamation/skadade varor/felaktiga varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar så varorna inte är skadade. Meddelande om fel i vara måste lämnas inom skälig tid från det att du som kund upptäckte, eller borde ha upptäckt felet.

Innan du skickar tillbaks en vara kontakta alltid oss. Kom ihåg att skicka med fakturan eller kvittot på din vara. Skicka inte tillbaks något mot postförskott. Det kommer inte att lösas ut.

 

Återbetalning

Återbetalning sker till önskat bankkonto eller det sätt som kunden föreslår. Återbetalningen sker snarast möjligt från att vi har mottagit och godkänt din retur. Dock alltid inom 30 dagar.

 

Personuppgiftsbehandling

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina personuppgifter. Vi följer PUL (personuppgiftslagen) och försäkrar dig om att vi ej kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.